24.04.2017

Social Selling

Keneltä haen näkemystä? Kuka on vaikuttava ja näkyvä Social Selling-hahmo kotimaassa?

 

Edellisessä kirjoituksessani jaoin TOP5 -suosikkiblogini Social Sellingin ympärillä maailmalta. Seuraavaksi esittelen muutaman seuraamani henkilön Suomesta, jotka mielestäni tekevät paljon myynnin, markkinoinnin ja viestinnän uudistamisen eteen ja ansaitsevat maininnan sosiaalisen myynnin sanansaattajina.

 

Seuraa heitä ja pääset mukaan myyntimyllyyn oppimaan päivittäin uutta! Henkilön Twitter –profiili ohessa.

 

 1. Lotta Siutla @lottasiu
  Lotta on monipuolinen seurattava, sillä hän jakaa tietoa sosiaalisen myynnin lisäksi markkinoinnista ja viestinnästä. Lotalla on selkeä strateginen näkökulma asioihin, missä auttaa käynnissä olevat tohtoriopinnot Social Sellingistä. Toivottavasti pääsemme pian kuulemaan lisää aiheen tutkimustuloksista!
 2.  

 3. Sani Leino @SaniLeino
  Voiko Social Sellingistä puhua ilman Mr. Social Sellingiä, Sani Leinoa? No ei voi. Sanin persoonallinen, empaattinen ja monialainen ote näkyy läpi kaikkien kanavien, joissa Sani vaikuttaa. Jos sinulla on tilaisuus tavata tai kuulla Sani kasvokkain, tee se. Kohtaat lämpimän ihmisen, joka on suurella sydämellä mukana mylläämässä myyntityötä uuteen uskoon.
 4.  

 5. Kira Hagström @KiraHagstrm
  Koska Social Selling on suurelti viestintää, vaikuttamista sekä oman yhteisön palvelemista jakamalla asioita, nostan Kiran tälle listallle. Vaikka Kira ei asiantuntijana (tietääkseni?) käytä Twitteriä myyntityöhön, uskon hänen läsnäolonsa ja viestinsä toimivan tehokkaasti viestintätoimisto Sokean Kanan myynnin tukena. Itse ainakin olen vakuuttunut Kiran osaamisesta häntä seuraamalla sekä tykästynyt hänen tyyliinsä kertoa merkityksellisistä asioista.
 6.  

 7. Erno Jeskanen @EJeskanen
  Ernoa lähdin seuraamaan Twitterissä jo hänen oman ”Twitter-uransa” alussa 2015. OP-ryhmä on hienosti ottanut haltuun asiakkaat myös some-kanavissa, mistä Erno on hyvä esimerkki. Se, mikä Ernon seuraamisesta tekee mukavaa, on hänen rento ja lähestyttävä vuorovaikutuksensa. En ole herraa vielä tavannut livenä, mutta some-presenssiin nojaten näen hänen olevan asiakaskeskeinen ja myynnillinen kaveri, jolta voi omaksua paljon sosiaalisen myynnin saralla.
 8.  

 9. AdvanceB2B @AdvanceB2B
  Täällä on niin monia kiinnostavia ja raikkaita kasvoja, joilta opin viikoittain uutta: Emma Osmala @emmaosmala, Jussi Hanki @JussiHanki, Pia Viinamäki @piinaviina ja Heikki Sivonen @SivonenHeikki nyt muutamia mainitakseni. Heitä seuraamalla pysyt kärryillä niin inbound-markkinoinnista kuin sosiaalisesta myynnistä. Yrityksen Twitter-profiilissa ja kotisivuilla runsaasti hyvää juttua Social Sellingistä.
 10.  

 

Nyt jäi moni hyvä nimi vielä puuttumaan listalta, joten palaan näihin lähiviikkoina – pysy mukana!

 

Liity SocialSellersFi-sisäpiiriin! Saat heti sähköpostiisi TOP5-vinkkiäni jokapäiväiseen sosiaaliseen myyntiin sekä jatkossa uusimman blogini ja viimeisimmät tärpit myyntisi uudistamiseen.

TAKAISIN BLOGIIN
#socialsellingfi

Yhteydenotto

Soita puh. +358 (0)45 6681 681 tai jätä yhteystietosi ja aloitetaan keskustelu myynnin muutoksesta yrityksessänne.

Laura Pääkkönen

Queen of Social Selling

Puhelin +358 (0)45 6681 681
Sähköposti laura.paakkonen@bonfire.fi