24.04.2017

Social Selling

Psst…haluatko kuulla salaisuuteni? Mistä löydän parhaat ja viimeisimmät vinkit sosiaaliseen myyntiin?

 

Keneltä minä haen kutkuttavaa inspiraatiota, fanaattista faktaa tai tiukkaa tutkimusta, kun haluan kartuttaa osaamista Social Sellingin saralla? Tai haluan rentoutua laadukkaan ja viihdyttävän myynnillisen sisällön parissa?

 

Tässä muutamia suosikkejani Social Sellingin ympäriltä, ole hyvä.

 

 1. Jack Kosakowski @JackKosakowski
  http://www.jackkosakowski.com/blog/
  Jackin blogissa on sekä podcasteja, videoita että blogikirjoituksia. Jack jakaa arkisia, käytännön tärppejä esimerkiksi prospektointiin sosiaalisessa mediassa sekä avaa myös syvemmin näkemyksiään myynnistä vieraidensa kanssa.
 2.  

 3. Timothy Hughes @Timothy_Hughes
  http://www.social-experts.net/blog/
  Tim on julkaissut viime vuonna kirjan ”Social Selling – Techniques to Influence Buyers and Changemakers” yhdessä Matt Reynoldsin kanssa. Kannattaa muuten lukea tuo kirja, sillä siinä on hyvin kuvattu asiakkaissa tapahtunutta muutosta, mikä ajaa myyntiä sosiaaliseen ja digitaaliseen aikaan. Blogia kirjoittavat Timin lisäksi muutkin yrityksen edustajat ja teemoissa otetaan enemmänkin kantaa sosiaalisen myynnin ja markkinoinnin nykytilaan ja tulevaisuuteen kuin annetaan konkreettisia esimerkkejä.
 4.  

 5. Koka Sexton @kokasexton
  http://socialsellingmasters.com/
  Koka ei punk-bändi –tyylisestä, komeasta nimestään huolimatta jää pekkaa pahemmaksi Social Sellingissä, sillä toimi pitkään Head of Social Media –roolissa LinkedInnissä. Koka on taatusti globaalilla tasolla yksi kovimpia syväosaajia sosiaalisen myynnin saralla. Yrityksensä blogissa aiheet vaihtelevat laajalti myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan piirissä; on sähköpostimarkkinointia, myyntityön kehittämistä, sosiaalisen median markkinointia ja apuja LinkedIn-profiilin hiomiseen.
 6.  

 7. Jill Rowley @jill_rowley
  https://www.linkedin.com/in/jillrowley
  Jill on Queen of Selling. Vaikka Jill kirjoittelee harvakseltaan artikkeleita LinkedInniin, saa hän aina kymmeniä kommentteja, joista syntyy hyvin keskustelua. LinkedInnin lisäksi Jill vierailee silloin tällöin Sales for Lifen blogissa haastateltavana.
 8.  

 9. Sales for Life @MySales4Life
  http://www.salesforlife.com/blog
  Jamie Shanks @jamiestshanks toimii Sales for Lifen nokkamiehenä ja on kirjoittanut yhden Social Selling –raamatuista nimeltään ”Social Selling Mastery”. Blogi käsittelee laajasti muitakin myyntiin liittyviä aiheita aina myynnin johtamisesta tekoälyyn, mutta Social Sellingillä on iso rooli kirjoituksissa. Täältä saa erinomaisia infograafeja, joita laittaa jakoon omalle verkostolle.
 10.  

   Tässä oli muutama suosikkini maailmalta – toivottavasti sait mielekästä luettavaa! Seuraavassa blogissa listaan muutamia tärppejä kotimaasta.

TAKAISIN BLOGIIN
#socialsellingfi

Yhteydenotto

Soita puh. +358 (0)45 6681 681 tai jätä yhteystietosi ja aloitetaan keskustelu myynnin muutoksesta yrityksessänne.

Laura Pääkkönen

Queen of Social Selling

Puhelin +358 (0)45 6681 681
Sähköposti laura.paakkonen@bonfire.fi