Valmennusohjelmat ja esiintymiset

LIITY SISÄPIIRIIN OTA YHTEYTTÄ

Social Selling -valmennusohjelman avulla yritysten myyntitiimit pääsevät kasvattamaan asiakasymmärrystään, laajentamaan verkostojaan, vahvistamaan asiantuntijuuttaan asiakkaiden silmissä sekä rakentamaan asiakkuuksia uusissa kanavissa. Ohjelman vaikuttavuus varmistetaan tiiviillä oppimissyklillä, jotta asiat menevät hallittavissa paloissa käytäntöön ja tuloksia tulee jo ensimmäisen valmennuskerran jälkeen.

Valmennusohjelmat

Kun päätös sosiaalisen myynnin käyttöönotosta on tehty ja johdon siunaus saatu, on aika siirtyä sanoista tekoihin: aloitetaan Social Selling-valmennukset.

Social Selling –ohjelmat rakennetaan asiakkaiden lähtötilanteen, osallistujien ja tavoitteiden mukaan. Ohjelmien pituus vaihtelee 3 – 12 kuukauden välillä. Tiiviillä valmennussyklillä varmistetaan, että opitut asiat menevät sujuvasti käytäntöön. Ohjelmien tavoitteet johdetaan liiketoiminnan tavoitteista ja strategiasta. Tavoitteista muokataan mittarit sekä koko ohjelmassa onnistumiselle että jokaiselle myyjälle erikseen. Mittareita ei tiputella johdosta myyjätasolle, vaan tavoitteet ja niistä johdettavat mittarit määrittelee jokainen valmennusohjelmaan osallistuva itse sekä vastaa niiden toteutumisesta.

Esiintymiset ja puheet

Puhujaksi firman tai yhteisönne tapahtumaan? Sopiihan sekin. Ota yhteyttä ja katsotaan olenko sopiva esiintyjä tilaisuuteenne.

SHARE Facebbok Twitter Linkedin
#socialsellingfi

Yhteydenotto

Soita puh. +358 (0)45 6681 681 tai jätä yhteystietosi ja aloitetaan keskustelu myynnin muutoksesta yrityksessänne.

Laura Pääkkönen

Queen of Social Selling

Puhelin +358 (0)45 6681 681
Sähköposti laura.paakkonen@bonfire.fi