Suomen ensimmäinen sosiaalisen myynnin hybridivalmennus on täällä!

Oletko myyjä, yrittäjä tai pienen yrityksen kasvun tekijä? Haluatko kasvattaa tunnettuutta ja myyntituloksia sosiaalisen median avulla ilman kylmäsoittoja tai maksettua mainontaa? Tervetuloa mukaan Social Selling Growthiin!

Social Selling strategiat ja kanavat vastaavat asiakkaan muuttuneeseen ostokäyttätymiseen

Nykyajan B2B myynti on vaativampaa, kompleksista ja vaatii kovaa työtä niin myynniltä kuin markkinoinnilta. Asiakkaan ostoprosessi ei lähde enää liikkeelle myyjän sattumanvaraisesta kontaktoinnista, vaan asiakkaan itsenäisestä tiedon- ja suosittelun hakuprosessista. Siksi myyntiprosessin on alettava myötäilemään asiakkaan ostopolkua verkossa.

Sosiaalinen myynti on suhteiden rakentamista ja kehittämistä osana myyntiprosessia, jossa rakennetaan luottamusta ja tunnistetaan myynnin mahdollisuuksia verkossa monikanavaisesti. Tavoitteena on syvemmät asiakassuhteet, suosittelumyynnin kasvu ja arvon nousu asiantuntijuudelle, jonka teet näkyväksi.

Sosiaalisen myynnin avulla tavoitat ja kohtaat asiakkaat siellä, missä he etsivät ja odottavat saavansa apua. Herätät asiakkaan huomion mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ostoprosessia ja autat asiakasta kohti ostopäätöstä.

Teet enemmän myyntiä ja rakennat parempaa asiakaskokemusta, samalla kun kasvatat tunnettuuttasi alasi asiantuntijana.

Hybridivalmennus, jonka avulla aloitat matkasi kohti Social Selling mestaruutta!

Social Selling Growth on modernin myynnin valmennus myyjille ja yrittäjille, joilla ei ole resursseja laajojen myyntivalmennuksien investointeihin.

Tässä hybridivalmennuksessa saat niin verkko-, kuin livevalmennusta, laajat materiaalit oppimisesi tueksi sekä eri toimialojen tekijöistä ja ammattilaisista koostuvan yhteisön!

Social selling Growth tarjoaa askeleet, suunnitelmat, työkalut sekä ideat sosiaalisen myynnin tuloksien rakentamiselle.

Autamme sinua välttämään somen sudenkuopat ja
hyödyntämään LinkedIniä myynnin ja tunnettuuden kasvattamiseksi.

Social selling Growth oppilaana ja yhteisön jäsenenä varmistat, ettet missaa enää yhtään myyntimahdollisuutta ja klousaat jatkossa enemmän tyytyväisiä asiakkaita, jotka suosittelevat sinua heidän verkostoilleen.

Katso videolta päävalmentajan tervehdys!

Päävalmentajana toimii Network & Growthin perustaja, tunnettu sosiaalisen myynnin puolesta puhuja ja Kasvua somesta– tietokirjailija Oona Kankkunen.

Videolla pääset tutustumaan paremmin Oonaan sekä kuulet mitä on social selling käytännössä ja miksi sinunkin kannattaa lähteä hyödyntämään social selling tekniikoita myyntitulosten parantamiseksi.

Vierasvalmentajat

Samuli Salonen

SAMULI SALONEN

Samuli on kymmenille tuhansille tuttu naama LinkedInistä, koska hänen oma LinkedIn matkansa alkoi jo vuonna 2018. Siitä lähtien Samuli on julkaissut sisältöä LinkedIniin lähes päivittäin. Alkuun Samulikin käytti LinkedIniä työnhakukampanjan rakentamisessa, mutta sen jälkeen huomasi pian, että LinkedIn toimii myös erittäin hyvin myyntikanavana.  

Samulin lukuja viime vuosilta: 

🚀 Viimeisen 4 vuoden aikana joka vuosi miljoonia näyttökertoja postauksille 

🚀 Vuosina 2020 – 2022 henkilökohtainen myynti +1m € / per vuosi markkinointitoimisto Advance B2B:llä, jossa LinkedIn suuressa roolissa myyntityössä 

🚀 Samulin perustama TalentBee on perustettu elokuussa 2022 ja tähän mennessä lähes kaikki heidän asiakkaansa tulevat inboundina LinkedInin avulla! TalentBee auttaa SaaS-firmoja rakentamaan skaalautuvia rekrytoinnin prosesseja, työnantajabrändejä sekä tekevät rekrytointeja. 

Samulin tavoitteena vierasvalmentajana on tuoda kaikki hänen käytännön opit LinkedInistä yhteisön jäsenten käyttöön. Hän paljastaa matkan aikana testatut metodit ja auttaa sinua välttämään virheitä, joihin itse sortui omalla LinkedIn matkallaan.” 

Matti Perkkiö

MATTI PERKKIÖ

Matin tuottamat sisällöt tavoittavat vuosittain miljoonia suomalaisia, vaikka hän lopettaisi postaamisen kokonaan. Yrityksen markkinoinnin ja myynnin tehostamiseen alunperin viritetystä lämpöpumppumies henkilöbrändistä kasvoi nopeasti yksi LinkedInin, Youtuben ja Instagramin tunnetuimmista rakennusalan asiantuntijabrändeistä. 

Muutamia lukuja mitä asiantuntijabrändäys on tuottanut Matille ja hänen edustamilleen yrityksille: 

🚀 YouTuben ja LinkedInin orgaaninen näkyvyys tavoittaa vuosittain 2 miljoonaa suomalaista 

🚀 Vuosien 2018 – 2021 aikana asiantuntijabrändin pohjalle rakennettu markkinointi kasvatti yrityksen liikevaihtoa 15 miljoonasta 30 miljoonaan euroon. 

🚀 Somenäkyvyyden ansiosta myös perinteinen media kiinnostui yrityksestä, mikä johti perinteisessä sanomalehti- ja TV-mediassa siihen, että yritys tavoitti sitä kautta yli 2,5 miljoonaa suomalaista. 

Matin tavoitteena on tuoda valmennettaville konkreettiset opit siitä, miten kuka tahansa voi hyödyntää asiantuntijabrändäystä myyntityössä sekä työkaluja siihen, miten markkinoinnin tehot viedään next levelille ottamalla sosiaalinen myynti osaksi markkinoinnin prosessia. 

Rami Salomaa

RAMI SALOMAA 

Rami on toiminut sosiaalisen median markkinoinnin parissa yli 15 vuotta. Hän on kouluttanut tuhansia ihmisiä ja satoja yrityksiä. Hän on myös Euroopan komission markkinointivalmentaja ja hänen asiakkainaan on kansainvälisiä pörssiyhtiöitä sekä yksityisyrittäjiä. Hänen otteensa valmennuksissa on helposti ymmärrettävä ja käytännönläheinen. Rami myöntää, että on itse kiivennyt peppu edellä puuhun monesti ja nämä epäonnistumiset ovat opettaneet auttamaan muita välttämään samat mokat.   

Rami tuo yhteisölle syvää osaamistaan aina liiketoimintastrategiasta sosiaaliseen mediaan, LinkedInin käyttämiseen myyntityössä sekä digitaalisen liiketoiminnan että asiantuntijabrändin rakentamiseen.   

Noora Kukkonen

NOORA KUKKONEN

Nooran henkilöbrändi tuli aikoinaan somekansalle tutuksi ”presentaatioprinsessana”, joka syntyi hänen ollessaan myyntijohtajana Seidatilla. Aktiivisuus somessa toi median sekä asiakkaiden huomion ja pian Noora oli yksi tunnetuimmista LinkedIn käyttäjistä Suomessa. 

Hänet tunnetaan sanonnasta: “myynti ilman sosiaalisen median kanavien hyödyntämistä on kuin pulkkailu kesähelteillä. Onnistuu, mutta ei luista.”. Näin alkoi myös Nooran sosiaalisen myynnin menestys ja valmentajaura: tarpeesta tehdä myyntiä muullakin kuin puhelimella ja auttaa asiakkaita monikanavaistumaan. 

Noora tietää kokemuksesta, miten kasvattaa laaja ammatillinen verkosto, herättää yrityksien ja työnantajien mielenkiinto sekä saada somesta myynnin kasvua.  

Noora tulee rohkaisemaan ja innostamaan sinua LinkedIn käyttämiseen myynnin ja osaamisesi brändäämisen työkaluna ja hän opettaa valmennuksen aikana sinua siitä, miten LinkedIn valjastetaan ammattikäyttöön! 

Noora työskentelee yrittäjänä Network & Growthilla sekä järjestää Oonan kanssa #LinkedIn AfterWorkHelsinki tapahtumia. 

 

FAQ

 • Olet tunnistanut sosiaalisen median mahdollisuudet ja haluat tavoittaa sekä sitouttaa asiakkaasi LinkedInissä
 • Olet jo päässyt alkuun LinkedInin käyttämisessä, mutta syvempi osaaminen – ja tulokset puuttuvat
 • Et vielä ole kirkastanut sosiaalisen myynnin strategiaasi ja suunnitelmat sekä osaaminen toiminnan tasolle uupuvat 
 • Ymmärrät LinkedInin perusperiaatteet, mutta haluat syventyä alustan käyttöön ja sosiaalisen myynnin tekniikoihin
 • Haluat rakentaa myyntiprosessin, jossa on LinkedIn integroituna osaksi monikanavaista myyntityötä ja liidien generointia
 • Haluat oppia sisällöntuotantoa ja sitä kautta kasvattaa tunnettuutta henkilö- ja yritystasolla
 • Tavoitteesi on rakentaa asiantuntijastatusta omalla alallasi ja päästä asiakkaasi mieleen

Halusimme auttaa erityisesti sekä myyjiä että yrittäjiä, jotka etsivät kustannustehokasta, mutta laadukasta ja aidosti tuloksia tuovaa valmennusta.

Hybridivalmennus soveltuu myös pienille myyntitiimeille, joten teitä on yrityksessä 2-5 innokasta osallistujaa, suosittelemme kysymään tarjousta info@networkandgrowth.fi.

Parhaiten hyödyt, kun olet myynnin tekijä ja haluat kasvua somesta! Olet tervetullut kaikilta toimialoilta B2B-maailmasta.

 • Yhteisöön kuuluville jäsenille yhteisiä valmennuspäiviä (toteutetaan Helsingissä hybridinä, jolloin mahdollisuus on osallistua livenä tai etänä) 
 • Valmennuspäivät vaihtelevat sisällön ja valmentajan mukaisesti 1,5 – 3 tuntia / valmennus 
 • Lisäksi saat pääsyn yli 10 eri verkkomoduuliin, joihin syventyä omalla ajallasi ilman aikataulupaineita.
 • Ladattavat työkirjat ja muut materiaalit tukevat oppimistasi  ja rutiinien syntymistä
 • Pääset suljettuun sisäpiiriyhteisöömme
 • Saat yhteisölle suunnattuja sisältöjä vaihtuvilla asiantuntijaaiheilla,  inspiroivilla myynti & markkinointi teemoilla  ja uusimmilla tutkimuksilla  

Sosiaalisen myynnin avulla löydät ja tunnistat oikeat päättäjät ja näin aloittaa suhteiden sekä luottamuksen rakentaminen. Näiden suhteiden vahvistaminen, positiivisen näkyvyyden kasvattaminen sekä ostajan ympäristössä tapahtuvien muutosten tunnistaminen on olennainen osa social sellingiä. Tarkoituksena on varmistaa myyntiprosessin kriittisten vaiheiden onnistuminen sekä rakentaa myynnin mahdollisuuksia ja kestäviä asiakassuhteita, samalla kun kasvatetaan asiantuntijabrändimielikuvaa. 

 • Tiedät, miten vuorovaikuttaa potentiaalisten ostajien ja asiakkaiden kanssa  somessa
 • Säännöllisesti uutta liidiä inboundina ja verkosto, joka sekä osaa että haluaa suositella sinua ideaaliasiakkaillesi
 • Selkeä strategia monikanavaiseen sosiaaliseen myyntiin
 • Tehokas prosessi ja näkemykselliset myyntitarinat kontaktointiin (LinkedIn,sähköposti,puhelin)
 • Suunnitelma oman asiantuntijabrändisi kasvattamiseen, jonka avulla näkyvyys, brändimielikuva ja myyntitulokset kehittyvät
 • Tiedät, miten vahvistat ilmatilaa omalla alallasi ja miten saat verkostosi muistamaan sinut teemasi asiantuntijana
 • Ymmärrät, miten luoda ammatillista sisältöä, viestiä näkemyksiä ja löydät oman äänesi viestintään  
 • Opit sosiaalisen myynnin tekniikat: verkostoituminen, suhteiden syväntäminen, prospektointi somessa, sosiaalinen kuuntelu, sisältöjen luonti, liidien generointi
 • Ymmärrän keinot asiakkaan ostopolun fasilitointiin ja voitat enemmän kauppoja
 • Osaat tehokkaasti käyttää LinkedIniä osana työtäsi – ja sitä kautta myyntituloksesi sekä näkyvyytesi kasvavat!

Hybridivalmennus alkaa elokuussa 2023 Kick Offilla, jonka jälkeen  kokonaiskesto on noin neljä kuukautta.

Tänä aikana pidetään lähivalmennuspäiviä sekä opiskellaan itsenäisesti videoiden avulla verkkoalustalla.

Lähivalmennuspäivien sisältö tallennetaan myös verkkoalustalle.

Läpi valmennuksen saat yhteisössä sisältöjä sekä mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa tietoa.

Alustava aikataulu (pidätämme oikeudet muutoksiin):

1. Social selling Growth infotilaisuus etätapahtuma 27.4.2023 klo 9.00 – 10.00 (tallenne täällä)

2. Elokuu: Valmennuskokonaisuus alkaa: Kick Off + valmennuspäivä x 1 

3. Syyskuu: valmennuspäivä x 2

4. Lokakuu: valmennuspäivä x 2 

5. Marraskuu: valmennuspäivä x 2 + social selling mestaruuden valmistujaisjuhlat yhteisölle! 

Valmennuskokonaisuuden maksamisesta teemme sinulle mahdollisimman helppoa!

Vaihtoehto 1.

Laskutus a) 35 % ilmoittautumisen yhteydessä touko-kesäkuun aikana, 35% elokuussa ja loput 30% syyskuussa.

Laskutus b) 50 % ilmoittautumisen yhteydessä ja 50 % elokuussa, kun livevalmennukset starttaavat.

Vaihtoehto 2.

Kätevästi suoraan Paylinkin kautta täältä.

Näin pääset mukaan!

Mukaan mahtuu max 50 osallistujaa, joten toimi nopeasti! Valmennuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli valmennukseen kuitenkin osallistuu alle 30 henkilöä, valmennuksen toteutus peruutetaan.

Valmennus starttaa nyt ensi kertaa, joten saat ensimmäisten joukossa Early Bird edun (31.5. asti voimassa), jota ei enää vuoden 2023 jälkeen saa. Lisäksi tämän vuoden yhteisö saa etuna Oona Kankkusen Kasvua somesta– teoksen veloituksetta.

Maksa valmennus heti Paylinkin kautta!

Ota yhteyttä ja ilmoita laskutustietosi. Ilmoita myös haluatko maksaa valmennuksen 1-3 erässä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yrityksesi tiimille (2-5hlö).

Lähde mukaan Social Selling Growthiin!

Tai ota yhteyttä lomakkeen kautta, vastaamme 24h kuluessa!
Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Select an option
Fill out this field